-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Novďż˝ recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy teplďż˝
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkovďż˝ recepty
Ruznďż˝


Párky

Autor: jaguda - další recepty
   Hodnocení: 46%      

Suroviny:

Postup:
Máte rádi párečky?

Nasledujici receptura na obycejne parky byla ziskana od nejmenovaneho
pracovnika jedne firmy,ktera vyrabi uzeniny na objednavku a podle
cenovych pozadavku supermarketu a hypermarketu v České republice.
Pokud byste v receptu marne hledali maso, nespletli jste se, skutecne tam
zadne neni.

Obycejne parky:
receptura na 100 kg vysledneho produktu :

15 kg SEPARAT ( masokostni moucka)
15 kg SADLO
26 kg KUZOVA EMULZE
10 kg A-GEL (chemie)
6 kg SKROB
22 kg LED (strouhany pro spojeni smesi, pozdeji zvodnati)
1,9 kg SUL
2 kg SOJA
1 kg EMULGATOR
1,1 kg KORENI + BARVIVO
------------------------------------------
100 kg celkem = ruzovoucke parecky

Pro informaci: v psich konzervach je vlastne uplne to same.
Staci osolit, hodit na panev a chutna to uplne stejne. Akorat potom budete
mit jeste hladkou hebkou strst, protoze na rozdil od parku obsahuje psi
zradlo vitaminy a mineraly.



Názory čtenářek

top seo guys 24.10. 11:31  

dwqrAW Great, thanks for sharing this blog article.Really thank you! Awesome.

Mirek 18.9. 10:11  

Kabanos z kauflandu nebo podobně chutná jako hadice z pvc zkuste kabanos od poctivého řezníka ..co si budem namlouvat

Mirek 18.9. 10:02  

No ty kabanosy z kauflandu a podobně chutnají jako pet láhev...není nad výrobek od soukromníčka řeznika
ty masné výrobky co se valí denně ve velkým na trh je hnus.. co si budem povídat..

Camellius 22.9. 9:08  

t Luc4so 14.11. 13:30

kolego, hluboce se mýlíš. Ty neznalce si můžeš nechat od cesty, neb jím jsi sám. Separát není to maso, ale ten zbytek po odkrojení masa. Obvykle se tak zpracovávají kuřata. Takže separát je v podstatě skelet se zbytky masa. Tím pádem je to opravdu (po rozemletí a usušení) masokostní moučka.

Luc4so 14.11. 13:30  

Odkud si vzala, že separát je masokostní moučka???Tyhle neznalce mam fakt rád!!!Vážně si někdo myslí, že na 100 kg párků přijde 15 kg rozemletých kostí???Lidská hloupost je opravdu obrovská!
Separát = strojově oddělené maso od kosti a složením je srovnatelné s vepřovou plecí!

z 28.9. 15:28  

fuj :-O

lilium 12.2. 14:55  

to je určitě recept z Hamé!!!
naše zlaté dědictví!!!

Pavlinka 5.1. 11:02  

se zajmem jsem si najela na tvuj recept a ten me vubec nepotesil (jak by mohl ze ano) ale ja stale budu mit nejradsi ty ceske parecky nejlepe v rohliku NAZDAR a DOBROU CHUT!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.