-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Novďż˝ recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy teplďż˝
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkovďż˝ recepty
Ruznďż˝


Ovocný koláč s vanilkovým pudinkem

Autor: Laki - další recepty
   Hodnocení: 28%      

Suroviny:
2 hrnky pol. mouky,1 prdop,1 hrnek písk.cukru,1/2 hrnku mléka,1/4 hrnku oleje,1 vejce

na pudink:1 l mléka,2 vanilkové pudinky,trochu cukru

Postup:
zamíchat,těsto dát na vymaštěný a vysypaný plech,posypat ovocem (jaké chcete- i kompotové) a na to nalít uvařený vanilkový pudink (ze 2 sáčků na 1 l mléka+dala jsem trochu cukru)
a upečeme

Názory čtenářek

tereza 24.9. 13:54  

zeny,mohu dat hladkou mouku?byl by vlacnejsi?

top seo guys 24.10. 12:54  

4I9JzG Thank you ever so for you post.Really thank you! Want more.

markét 5.4. 13:16  

ten prdop je určitě prášek do pečiva :-)))

markét 5.4. 13:14  

to je určitě prášek do pečiva.-))

JANA 10.2. 18:39  

DOBRÝ DEN,CO JE PRDOP?????NEZNÁM TO

Jarka 12.8. 12:35  

Nebo je taky prdopeč :D

tereza 28.6. 16:12  

Chci se prosím vás zeptat co je to písk. cukr? :D

Tomáš+ Tomáš 29.2. 13:02  

Takže to zkoušíme holky. Jsem zvědav jak to dopadne.

Andrejka 1.5. 19:24  

Pekla jsem to s mrazenyma ostruzinama. Protoze jsem celou buchtu pokryla pudingem,nevidela jsem na korpus jestli uz je, tak jsem to delala odhadem. 170 stupnu a 40 minut, vysla nastesti dokonale :D po vychladnuti to byla vazne mnamka :)

Babi 26.3. 15:45  

Děvčátka, prostě při naléváni pudinku rožek koláče vynechte - podle jeho barvy poznáte, že je upečený.

Evikuliki 23.2. 12:03  

Hmm zní to dobře. Z ovoce mám nachystány švestky, maliny a pár borůvek. Zvažuju, že to všechno zaliju želatinou. Uvidíme podle toho, jak bude vypadat.

kata 5.8. 15:39  

A jak poznam, ze je hotovy, kdyz nevidim na testo???

nickholka 4.8. 16:39  

tak jsem ho zkoušela a je wýbornej:)akorát jsem ovoce a pudink dala až na upečený koláč:)bála jsem se,že bych nepoznala že je už upečený.

hanka@centrum.cz 12.9. 15:03  

Díky,je super.

gabcašékk 16.5. 17:52  

Zrovna ho peču...pomoooc jak poznám že je hotový?(((((

Marika 1.3. 17:21  

Zdravim, já ten koláč udělala úplně stejně až na pudink, ten sem smíchala banán a malina a taky dobré. Ale jinka moc dobrý koláč :-)

martuška 17.12. 20:49  

skvěly moučnik vyskoušela jsem a budu se k němu vracet

Barbora 5.2. 22:04  

Tak jsem to zkusila, vypadá to dobře, akorát ten pudink vykypal do trouby, takže mám co čistit :(

dzesika 20.1. 21:02  

muze to bejt dobre skusila jsem to

martina 10.9. 21:35  

mnam toje dobrota

Jana Dobešová 27.7. 9:58  

A víte holky co je to VANCUK? také dobrá zkratka, že?

ben3 16.6. 18:09  

Je to super recept, já ho mám trochu jiný, je tam toho víc. Ale toho pudinku se bát nemusíte a jestli je upečený poznáte podle ostrůvku těsta, které vystoupí. Je to jednoduché a moc dobré.
Na ten můj se můžete podívat i na foto.

sokol 7.6. 19:52  

tento koláč znám je výborný

Wardzi 2.4. 11:50  

Já vám,řeknu,že než takový pokus ze kterého máte strach,tak jednoduše upečte korpus,třeba i ten co máte vyzkoušený,až vychladne pomazejte ho marmeládou a na něj vylejte lehce vychladlý tř.karamelový puding ze 2 sáčků(uvařený ve 3/4l mléka a oslazený).Pak ho dejte do ledničky a na nakrájený šlehačku.A není co řešit.Fakt dobré

alaska 9.3. 7:35  

taky mne zajima jak to poznam ze je to upečené kdyz tam je ten pudink tak to nepoznam aspon myslim vetšínou do buchty pícham špejlí a tak mi nani zustane pudink poradite? dekuji

hugoova 25.1. 12:46  

reakce na prdop .....u nás se říká zase prdopeč,ale obojí je stejně legrační,ale hlavně je to super zkratka

Pavlina 3.1. 17:59  

jak mam poznat, ze uz je to upecene,kdyz je navrchu ten puding a do testa se mimo nej neda pichnout? prosim o pomoc?????

Zdenina 27.11. 15:28  

Ja asi prokombinuji vsecny recepty dohromady,dam testo,ovoce,pudink a smetanu s vanilkovymi cukry.Jsem v anglii a neco podobneho prodavaji tady v obchodech,moc nam to chutna,ale je to dost drahy.Aspon usetrim!!!

Zdenina 21.11. 13:53  

Asi to dneska taky zkusim,ten pudink me tam laka!Diky za tip.Zdenina

bebe_84 5.11. 20:10  

a u nás se teda říká prdopeč! :D

Ela 10.9. 18:58  

Zdravím všechny pekařky.U nás se neříká PRDOP ,ale zase KYPŘPR. Jo ,každá rodina má "svůj" slovník.

doly 30.8. 11:27  

já tam nedávám to ovoce, udělám těsto (půl světlé, do druhé půlky přímíchám kakao), naliju na plech,přidám uvařený puding, upeču a ještě teplý koláč potřu zakysanou smetanou (1-2 kelímky) a posypu strouhanou čokoládou nebo kakaem

zaca 4.8. 22:39  

je to fakt výborné, aj keď som sa bála, že to bude stekať.A s tou smotanou na vrchu- no mňamky.

Blaženka 19.7. 9:39  

Tak jsem ten koláč večer upekla,ale jsem docela zklamaná.Moje představa byla trochu jiná.Není špatný ale jinak nic moc.Zdá se mi lepší tento vyzkoušený rychlý koláč:1 sklenička hrubé mouky,1 sklenička polohrubé mouky,1 sklenička cukru,1 sklenička mléka,1/2 skleničky oleje,půl prášku do pečiva,1 vejce. Toto zamícháme-je dobré použít ruční šlehač,nalijeme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.Toto množství stačí do remosky nebo formy podobné velikosti.Poklademe ovocem-je možné použít všechny druhy ovoce.Navrchu posypu máslovou drobenkou.Peču do růžova.Je to skvělý,rychlý koláč.Přeju všem,kdo to zkusí,dobrou chuť.

Blaženka 18.7. 9:04  

Jdu to zkusit,docela mě ten recept zaujal,jen se bojím,když použiju rybíz,aby toi nebylo kyselé.Tak si říkám,že uvařím sladší ten puding.Jsem zvědavá,jak to dopadne.

Marie 8.7. 12:16  

Evo, kurkuma je Asijská užitková rostlina a kořenové hlízy jsou součástí koření KARI.

Eva 7.7. 10:15  

co je to kurkuma prosím

vomen 26.4. 17:40  

Ten koláč taky dělám a s tou obměnou,po upečení ještě na horký koláč dám 3 ks zakysané smetany ušlehané s 3 vanilkovými cukry a ještě na horký koláč nalít.Posypeme kokosovou moučkou nebo s strouhanými ořechy.

Laki 23.4. 15:28  

ano, a ještě existuje i prdoper :o))))

riki 23.4. 15:17  

Holky, prdop je preci PRasek DO Peciva....

Alice 21.4. 4:01  

Rada bych to upekla, ale nemuzu prijit na "prdop". Mohl by prosim nekdo napsat, co je to? Moc dekuji.

Andrea 18.4. 21:29  

jsem asi hloupa, ale co je to ten prdop ??

Lenka z Chebu 8.4. 8:52  

Byl moc dobrý!Dala jsem tam kom.mandarinky a mraž.borůvky,pěkně hustě.Pekla jsem ho pomalu,asi40m.Nejvíc všem chutnal druhý den z lednice!

Marcela 17.3. 16:35  

pekla jsem to podle toho receptu už několikrát a je to výborný,děkuju

sinyk 15.2. 19:39  

Dělám podobný koláč - na upečený piškot dám podušené jablka smíchané s cukrem, skořicí, oříšky, kokosem a na to naliju pudink. Při podávání zdobím šlehačkou.

Mája7 12.2. 21:13  

A jak přidávat procenta k hodnocení? Jen kliknout na +? Díky za radu.

Annaa 27.1. 21:56  

díky,těším se na změnu. totéž dělám s lístkovým těstem.

Lenka N 15.12. 7:43  

tak na tenhle recept se moc těším. Miluju totiž buchty s pudinkem. Hned až odejdu z práce jdu ho dělat. Dííííkkkyyyyy
Ještě dotaz, bude ta dávka stačit na velký plech,nebo se to dává do menší koláčové formy?

Laki 10.12. 14:16  

Lenko- to může být v každé troubě jinak - já mám plynovou a pokaždé je to jiná doba-prostě kouknu,případně píchnu špejlí,jestli je hotovo
ev. se řídím barvou a konzistencí toho koláče z mouky

Lenka 13.8. 10:16  

Recept to může být dobrý, ale bylo by dobré napsat jak dlouho a na kolik se to peče! ! !

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.