Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Treska s pikantní omáčkou

Autor: Titi - další recepty
   Hodnocení: 64%      

Suroviny:
4 plátky tresky, může být i platýs apod., 2 pórky, 2 stroužky česneku, olivový olej, tuk na vymazání plechu, sůl, pepř, citron

Postup:
Vymažeme pekáček tukem, rybu dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a dáme do pekáčku. Můžeme ji slabě potřít hořčicí Dijon. Pokud má kůži, tak kůží dolů a grilujeme. Na oleji opečeme do zlatova nasekaný pórek s česnekem, zakápneme šťávou z jednoho nebo dvou citronů a tuto směs rozdělíme na porce ryby.

Názory čtenářek

bles 17.7. 21:30  

vyzkoušeno, jen jsem dala helmans dijonaise, a získalo to spokojenost.

KATKA 10.5. 15:50  

DOUFAM ZE SE MI TO POVEDE

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.