Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Domácí přesnídávka

Autor: Zuzana
   Hodnocení: 33%      

Suroviny:
3 kg jablek, 1 kg mrkve, 0,5 kg cukru (i méně), 2 vanilkové cukry, 1 lžíce kyseliny citronové.

Postup:
Oloupaná jablka a nakrájenou mrkev rozvaříme. Je lepší mrkev začít vařit trochu dřív. Rozmixujeme, přidáme cukr, kyselinu citronovou a mícháme do rozpuštění cukru. Plníme do přesnídávkových skleniček a sterilujeme 20 min. při 80 °C. 1 porce je asi 18 skleniček.

Názory čtenářek

nutt 12.7. 11:50  

určitě vyzkouším!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.