-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Novďż˝ recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy teplďż˝
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkovďż˝ recepty
Ruznďż˝


0412. pasta per pizza od Irena.

Autor: Irena.
   Hodnocení: 23%      

Suroviny:
asi 650 ml vlažné vody
1 rovná lžíce jemné mořské soli
1 lžíce zlatého pískového cukru
800 g hladké bílé mouky s vyšším obsahem lepku
200 g hladké semolinové mouky nebo hladké bílé mouky s vyšším obsahem lepku
14 g sušeného nebo necelá 1/2 čerstvého droždí

Postup:
Těsto je na 6 - 8 korpusů z 1/4 surovin jsou 2 pizzy.
Vykynuté těsto buď rozdělíme na dva díly. Pokud těsto neumíme vyhazovat a natahovat, vyválíme natenko, okraje necháme vyšší. Přendáme nejlépe na vyhřátý plech. Potřeme směsí z: passaty, sušeného česneku, oregana, olivového oleje. Dáme do hodně vyhřáté trouby a pečeme zprudka 7 - 10 minut.
Pro pizzu je lepší sušené droždí, protože obsahuje více mrtvých mikroorganismů, což příznivě ovlivní lepkovou strukturu. Peče se zprudka - nejlépe na spodku trouby. Pizza by měla mít výrazně vyšší teplotu odspodu.

foto postup / klik


Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.