-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Novďż˝ recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy teplďż˝
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkovďż˝ recepty
Ruznďż˝


0912. podmáslový chléb s kváskem od hekute

Autor: hekute
   Hodnocení: 60%      

Suroviny:
300 ml podmáslí
2 lžičky soli
1 lžíce medu
2 lžíce olivového oleje
300 g hladké pšeničné chlebové mouky
50 g hladké sójové mouky
150 g polohrubé pšeničné mouky
1/4 čerstvého nebo 1 lžička sušeného droždí
150 ml kvásku (recept č.98 nebo č.627)

Postup:
Každý máme kvásek jiný, a proto si musíme hustotu těsta sami během hnětení ohlídat!

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





Názory čtenářek

oszor 17.9. 18:16  

Byl to dnes můj první pokus o chleba s kváskem a musím zkonstatovat, že recept je výborný! Chleba chutná jako z obchodu :-) - vlastně lépe než kupovaný :-D. Také jsem přidala kmín, kynul celkem asi dvě a půl hodiny, pekl se v kulaté podobě 45 minut.

Annet 29.1. 8:42  

Dobré ránko šikulky pekařky, poradí mi prosím některá, peču chlebík v normální troubě a pořád se mi zdá, že není tak nadýchaný, jak by měl být, na to, kolik váží je maličký... Jak dlouho necháváte kynout chlebík s droždím i kváskem? Mě se vždy zdá že už se nanafukuje, tak ho upeču

Anndy 13.8. 14:25  

místo podmáslí jsem dala domácí kefír , přidala jsem 1 lžičku kmínu a olej dala obyčejný. Chlebík je lehký, jemný, výborný

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.