-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nov� recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy tepl�
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkov� recepty
Ruzn�


Marmelda z rebarbory

Autor: Edita
   Hodnocen: 18%      

Suroviny:

Postup:
Je to recept, kter jsem zatm nevyzkouela. Jedn se o recept z originl kuchaky, velmi star, take cituji:
"Tato se pipravuje vdy erstv a neuschovv se velmi dlouho, nebo nevydr. K marmeld tto vezmi stopky list rebarbory venku vyrostlch. Nakrjej je na kousky a na 1/2 kg jich sva 50 a 62 dkg cukru, jemn usekanou kru a vu z 1/2 citrnu a 1 kg loupanch jemn usekanch mandl a va marmeldu za pilnho odpovn a mchn 10 minut. Vychladlou marmeldu uschovej do sklenic, obva a uschovej."

V nzor:

Jmno:

Nejste pihlen(a). Je lep se nejdve pihlsit.