Varení s Dámou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pecení chleba

Varení s Dámou
Varení s Dámou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenejaí
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moucníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Prílohy
Testoviny
Luateniny
Zavareniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Delená strava
Domácí pecivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Marmeláda z rebarbory

Autor: Edita
   Hodnocení: 18%      

Suroviny:

Postup:
Je to recept, který jsem zatím nevyzkoušela. Jedná se o recept z originál kuchařky, velmi starý, takže cituji:
"Tato se připravuje vždy čerstvá a neuschovává se velmi dlouho, neboť nevydrží. K marmeládě této vezmi stopky listů rebarbory venku vyrostlých. Nakrájej je na kousky a na 1/2 kg jich svař 50 až 62 dkg cukru, jemně usekanou kůru a šťávu z 1/2 citrónu a 1 kg loupaných jemně usekaných mandlí a vař marmeládu za pilného odpěňování a míchání 10 minut. Vychladlou marmeládu uschovej do sklenic, obvaž a uschovej."

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.