Vaření s Dámou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Vaření s Dámou
Vaření s Dámou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vložit recept

Předkrmy teplé
Předkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Různé


Marmeláda z rebarbory

Autor: Edita
   Hodnocení: 18%      

Suroviny:

Postup:
Je to recept, který jsem zatím nevyzkoušela. Jedná se o recept z originál kuchařky, velmi starý, takže cituji:
"Tato se připravuje vždy čerstvá a neuschovává se velmi dlouho, neboť nevydrží. K marmeládě této vezmi stopky listů rebarbory venku vyrostlých. Nakrájej je na kousky a na 1/2 kg jich svař 50 až 62 dkg cukru, jemně usekanou kůru a šťávu z 1/2 citrónu a 1 kg loupaných jemně usekaných mandlí a vař marmeládu za pilného odpěňování a míchání 10 minut. Vychladlou marmeládu uschovej do sklenic, obvaž a uschovej."

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.
Mladá Fronta a.s. Mladá Fronta a.s.

Copyright 1999-2014 Mladá fronta a.s. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu autora či redakce zakázáno.