-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nov� recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy tepl�
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkov� recepty
Ruzn�


Zapeen zky

Autor: Jana
   Hodnocen: 30%      

Suroviny:
Kuec, vepov nebo krt pltky na zky
vejce
sl, pep,
strouhanka
hl. mouka
mraen zeleninov sms (podle chuti)
lehaka (sta s nim % tuku)
uzenina (podle chuti)

Postup:
zky ochutme a klasicky obalme v trojobalu. Osmame. Zapkac misku vymaeme lehce mslem, skldme vrstvy: zky, mraen zelenina, na prouky pokrjen uzenina, opakujeme, konme uzeninou. Zalijeme lehakou (nejlep je to tak, aby ve bylo potopen) a nechme do druhho dne odleet v lednici, pikryt poklic. Druh den odklopen zapeeme asi 20 minut. Ploha: brambory, nebo opt podle chuti.

V nzor:

Jmno:

Nejste pihlen(a). Je lep se nejdve pihlsit.