-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nov� recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy tepl�
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkov� recepty
Ruzn�


Zapeèené øízky

Autor: Jana
   Hodnocení: 30%      

Suroviny:
Kuøecí, vepøové nebo krùtí plátky na øízky
vejce
sùl, pepø,
strouhanka
hl. mouka
mražená zeleninová smìs (podle chuti)
šlehaèka (staèí s nižším % tuku)
uzenina (podle chuti)

Postup:
Øízky ochutíme a klasicky obalíme v trojobalu. Osmažíme. Zapékací misku vymažeme lehce máslem, skládáme vrstvy: øízky, mražená zelenina, na proužky pokrájená uzenina, opakujeme, konèíme uzeninou. Zalijeme šlehaèkou (nejlepší je to tak, aby vše bylo potopené) a necháme do druhého dne odležet v lednici, pøikryté poklicí. Druhý den odklopené zapeèeme asi 20 minut. Pøíloha: brambory, nebo opìt podle chuti.

Vá¹ názor:

Jméno:

Nejste pøihlá¹en(a). Je lep¹í se nejdøíve pøihlásit.