-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Novďż˝ recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy teplďż˝
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkovďż˝ recepty
Ruznďż˝


Uzenářský boršč

Autor: Amarka - další recepty
   Hodnocení: 11%      

Suroviny:
200g hlávkového zelí
150g řepy
120g mrkve
120g celeru
1dl zakysané smetany
80g vařeného uzeného masa(např.plece,krkovičky)
60g tmavší klobásy
60g jemných párků
0,4dl oleje
2lžíce oleje na opečení uzenin
4 bobkové listy
2 lžíce protlaku
sůl

Postup:
Zelí se zeleninou nakrájíme na stejně velké kostičky.Vše opečeme na oleji a přimícháme protlak,sůl,vodu.
Přidáme bobkové listy a necháme zvolna vařit.Klobásy oloupeme,nakrájíme na plátky.Vařené maso na drobné kostičky a párky na špalíčky.Uzeniny opečeme zprudka na oleji.
Jakmile zelenina změkne,přidáme opečené uzeniny,povaříme a podle potřeby osolíme.
Polévku rozdělíme na talíře a doplníme kysanou smetanou.
Není to samozřejmě ten pravý klasický boršč,ale je dobrý,nakonec experimentování se meze nekladou.
Dobrou chuť:-)

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.