Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Uzenářský boršč

Autor: Amarka - další recepty
   Hodnocení: 11%      

Suroviny:
200g hlávkového zelí
150g řepy
120g mrkve
120g celeru
1dl zakysané smetany
80g vařeného uzeného masa(např.plece,krkovičky)
60g tmavší klobásy
60g jemných párků
0,4dl oleje
2lžíce oleje na opečení uzenin
4 bobkové listy
2 lžíce protlaku
sůl

Postup:
Zelí se zeleninou nakrájíme na stejně velké kostičky.Vše opečeme na oleji a přimícháme protlak,sůl,vodu.
Přidáme bobkové listy a necháme zvolna vařit.Klobásy oloupeme,nakrájíme na plátky.Vařené maso na drobné kostičky a párky na špalíčky.Uzeniny opečeme zprudka na oleji.
Jakmile zelenina změkne,přidáme opečené uzeniny,povaříme a podle potřeby osolíme.
Polévku rozdělíme na talíře a doplníme kysanou smetanou.
Není to samozřejmě ten pravý klasický boršč,ale je dobrý,nakonec experimentování se meze nekladou.
Dobrou chuť:-)

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.