-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Novďż˝ recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy teplďż˝
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkovďż˝ recepty
Ruznďż˝


1431. plněné liva bagety od Tallu

Autor: Tallu
   Hodnocení: 77%      

Suroviny:
225 ml vody
1 lžíce medu
1/2 lžičky soli
150 g liva mouky
250 g hladké chlebové mouky (může být obyčejná hladká)
1 a 1/4 lžičky sušeného nebo větší 1/4 čerstvého droždí

náplň dle chuti
- kečup, kuřecí fitness šunka, westfálský salám, uzený sýr

Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme, rozdělíme 3 díly, z každého rozválíme na obdélník, pomašlujeme kečupem, poklademe plátky šunky, salámu, sýra ... a zamotáme jako roládu.
Koncem skládáme na širší bagetový plech anebo plech s teflonovou, silikonovou podložkou nebo pečícím papírem, necháme cca 30 minut kynout.
Pak pomašlujeme vejcem a ozdobíme semínky tykve. Pečeme každý dle své trouby, při asi 175°C / 25 minut.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





Názory čtenářek

alus.s 20.12. 10:59  

poprvé jsem vyzkoušela plech na bagety, i když se mi trochu rozjely tak byly výýýýýborné. Plnila jsem sýrem, šunk. salámem, paprikovým pálivým a česnekovým bokem. Doporučuji.

pečinka 20.10. 18:21  

supr,peču je dost často i neplněné jsou výborné,jsou dobré i druhý den

minja 18.5. 14:19  

jsou výborné

amazonk@ 15.5. 15:55  

Tak tyto bagety jsou naprosto úžasné!!!Jen bych to nebyla já kdybych si něco do receptíku nepřidala :-) Pšeničnou chlebovou jsem nakombinovala s hladkou,přidala jsem trochu špaldové mouky a lněná semínka.Plnila jsem kápiovým salámem a sýrem.A na vrch hóóódně semínek.Moc děkuji za prima receptík,ráda se k němu budu vracet!!!

Aida01 13.5. 13:27  

Neměla jsem liva mouku, tak jsem dala špaldovou, výborný

Želka 12.5. 7:52  

Výborné,pridala som 3 lyžice oleja.

renkaa 6.5. 20:19  

výbornéééé....těsto nelepilo,krásně se sním pracovalo

Tallu 3.5. 17:38  

je možné, že někomu bude těsto po rozválení trochu lepit, tak aby se lépe rolovalo, tak mírně podsypnout před válením, nebo při zadělávání těsta nahradit lžíci vody lžící oleje.

Anndy 3.5. 16:54  

výborné! Dala jsem od všeho o trochu víc, abych měla bagety 4. Plnila jsem šunkou, Eidamem a poličanem.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.