Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


1431. plněné liva bagety od Tallu

Autor: Tallu
   Hodnocení: 77%      

Suroviny:
225 ml vody
1 lžíce medu
1/2 lžičky soli
150 g liva mouky
250 g hladké chlebové mouky (může být obyčejná hladká)
1 a 1/4 lžičky sušeného nebo větší 1/4 čerstvého droždí

náplň dle chuti
- kečup, kuřecí fitness šunka, westfálský salám, uzený sýr

Postup:
Po vykynutí těsto propracujeme, rozdělíme 3 díly, z každého rozválíme na obdélník, pomašlujeme kečupem, poklademe plátky šunky, salámu, sýra ... a zamotáme jako roládu.
Koncem skládáme na širší bagetový plech anebo plech s teflonovou, silikonovou podložkou nebo pečícím papírem, necháme cca 30 minut kynout.
Pak pomašlujeme vejcem a ozdobíme semínky tykve. Pečeme každý dle své trouby, při asi 175°C / 25 minut.

Navštivte e-shop s domácími potřebami pro pekaře i cukráře





Názory čtenářek

alus.s 20.12. 10:59  

poprvé jsem vyzkoušela plech na bagety, i když se mi trochu rozjely tak byly výýýýýborné. Plnila jsem sýrem, šunk. salámem, paprikovým pálivým a česnekovým bokem. Doporučuji.

pečinka 20.10. 18:21  

supr,peču je dost často i neplněné jsou výborné,jsou dobré i druhý den

minja 18.5. 14:19  

jsou výborné

amazonk@ 15.5. 15:55  

Tak tyto bagety jsou naprosto úžasné!!!Jen bych to nebyla já kdybych si něco do receptíku nepřidala :-) Pšeničnou chlebovou jsem nakombinovala s hladkou,přidala jsem trochu špaldové mouky a lněná semínka.Plnila jsem kápiovým salámem a sýrem.A na vrch hóóódně semínek.Moc děkuji za prima receptík,ráda se k němu budu vracet!!!

Aida01 13.5. 13:27  

Neměla jsem liva mouku, tak jsem dala špaldovou, výborný

Želka 12.5. 7:52  

Výborné,pridala som 3 lyžice oleja.

renkaa 6.5. 20:19  

výbornéééé....těsto nelepilo,krásně se sním pracovalo

Tallu 3.5. 17:38  

je možné, že někomu bude těsto po rozválení trochu lepit, tak aby se lépe rolovalo, tak mírně podsypnout před válením, nebo při zadělávání těsta nahradit lžíci vody lžící oleje.

Anndy 3.5. 16:54  

výborné! Dala jsem od všeho o trochu víc, abych měla bagety 4. Plnila jsem šunkou, Eidamem a poličanem.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.