Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Kovbojské fazole

Autor: eja
   Hodnocení: 32%      

Suroviny:
Podle uvážení a počtu lidí: Pro zedníky na chatě:
Poměr: 2 konzervy bílých fazolí v tomatě
1 velká konzerva hovězí ve vl. šťávě
1 velká konzerva vepřové ve vl. šťávě
cibule
česnek
mletá paprika
chilli (Tabasco)
pepř
sůl

Postup:
Na sebraném omastku z konzerv osmahnout do růžova cibuli, česnek, maso z konzerv vyklopit na cibulku a podusit. Vložit do směsi fazole z obou konzerv vč. nálevu (omáčky). Provařit. Dochutit sladkou i pálivou paprikou (Tabascem), pepřem a solí. Rychlé, levné a pohotové.
Podávat s chlebem a BĚHAT HODNĚ PRO PIVO S VELKÝM DŽBÁNEM !!!
Probatum est :-))


Názory čtenářek

Roman 2.6. 10:34  

To je výborný recept,smíchat konzervy dohromady. To potřebovalo hodně inspirace.Recept pro mentály.

tapika 2.10. 19:19  

Levné, rychlé - tohle dělám, akorát nekupuji hotové fazole, ale namočím si bílé a dávám do nich pikantní kečup Hellmanns - celou lahev - je to výborné, sice o trošku pracnější, ale rozhodně výborné:)

MILI123 28.11. 9:11  

Také vyzkouším je to lákavé...musí toho být určitě,kotel´´

jan 23.9. 15:26  

to je parada,viborne!

Joe 11.1. 10:37  

Je to vhodné pod stan?

hance 12.5. 19:23  

Rozhodně vyzkouším

Blanka G. 8.11. 14:38  

Rychlé, levné - to si nechám líbit! Už se těším.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.