Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Baskické fazole

Autor: moajli - další recepty
   Hodnocení: 37%      

Suroviny:
Suroviny:
Potřebné suroviny:
1 a 1/2 sáčku mražených zelených fazolových lusků (celkem asi 500 g),
4 oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata,
1 střední drobně nasekaná cibule,
1 pol. lžíce olivového oleje,
50 g na kostičky nakrájené debrecínky,
2 stroužky drobně nakrájeného česneku,
sůl a pepř






Postup:
Postup:
V hrnci se silným dnem nechte rozehřát olej a vložte slaninu. Přidejte cibuli a nechte osmahnout. Vložte rajčata, posolte a opepřete. Pak nasypte do hrnce fazolky a česnek. Zalijte vodou, přikryjte pokličkou a na mírném ohni duste dokud nebudou lusky měkké a voda vyvařená ve výbornou šťávu. Jako příloha postačí 2 plátky křehkého chleba.

Počet porcí: 3
Energie: 600KJ / 1 porce


Názory čtenářek

mirda 6.2. 17:19  

moc dobré

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.