KOVBOJSKÉ MASO Autor: Dalibor Ryšavý Hodnocení: 31%     Suroviny: Vepřové,králičí,nebo kuřecí maso,súl,pepř,vegeta,olej,zmrazená zelenina,fazole,1/2 kostky masoxu,česnek,sojová omáčka,cibule. Postup: Na oleji osmahneme cibuli(2 větší).Maso nakrájíme na kostky,osolíme opepříme atrochu posypeme vegetou a pečeme na pánvi maso tak dlouho,až maso pustí šťávu a pěkně zhnědne.Podlijeme vodou a dáme1/2 kostky masoxu.Pak přidáme zmraženou zeleninu sojovou omáčku, česnek 3 stroužky dobře rozetřený.Na závěr přidáme 2-3 plechovky fazolí.Nejlépe je mít fazole více barev,vypadá to hodně pěkně.Chvíli podusíme a můžeme podávat. Poznámka: zelenina musí obsahovat - mrkev,cerel,petržel,pór,atd. POZOR! fazole v plechovkách jsou ve slaném nálevu.Je potřeba nálev vylít a propláchnout fazole vodou aby se sůl částečně odstranila.
Názory čtenářeklilium 12.2. 15:10  no bylo by to rychlejší s uzeným masem
kačenka 30.7. 21:32 kovboj ujel na koni
jija 23.2. 1:43 Jí se k tomu příloha?
DANA 4.2. 17:14 JDU NATO SNAD JIM TO BUDE CHUTNAT
radim-uzel 25.9. 20:08 co takhle zežrat kovboje...
Jenč Jarda 16.5. 13:39 až mi to někdo udělá, tak to snim
|