Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


KOVBOJSKÉ MASO

Autor: Dalibor Ryšavý
   Hodnocení: 31%      

Suroviny:
Vepřové,králičí,nebo kuřecí maso,súl,pepř,vegeta,olej,zmrazená zelenina,fazole,1/2 kostky masoxu,česnek,sojová omáčka,cibule.

Postup:
Na oleji osmahneme cibuli(2 větší).Maso nakrájíme na kostky,osolíme opepříme atrochu posypeme vegetou a pečeme na pánvi maso tak dlouho,až maso pustí šťávu a pěkně zhnědne.Podlijeme vodou a dáme1/2 kostky masoxu.Pak přidáme zmraženou zeleninu sojovou omáčku, česnek 3 stroužky dobře rozetřený.Na závěr přidáme 2-3 plechovky fazolí.Nejlépe je mít fazole více barev,vypadá to hodně pěkně.Chvíli podusíme a můžeme podávat. Poznámka: zelenina musí obsahovat - mrkev,cerel,petržel,pór,atd. POZOR! fazole v plechovkách jsou ve slaném nálevu.Je potřeba nálev vylít a propláchnout fazole vodou aby se sůl částečně odstranila.

Názory čtenářek

lilium 12.2. 15:10  

no bylo by to rychlejší s uzeným masem

kačenka 30.7. 21:32  

kovboj ujel na koni

jija 23.2. 1:43  

Jí se k tomu příloha?

DANA 4.2. 17:14  

JDU NATO SNAD JIM TO BUDE CHUTNAT

radim-uzel 25.9. 20:08  

co takhle zežrat kovboje...

Jenč Jarda 16.5. 13:39  

až mi to někdo udělá, tak to snim

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.