-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nov� recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy tepl�
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkov� recepty
Ruzn�


Pomeranov cukrov

Autor: ohen - dal recepty
   Hodnocen: 58%      

Suroviny:
2 1/3 hrnku hl. mouky
1/4 hrnku cukru
2/3 kostky msla
1 loutek
va z poloviny vtho pomerane
1/2 prku do pe.
moukov a vanilkov cukr na obalen

Postup:
Z psad vypracujeme tsto.Vykrajujeme tvary a na vymazanm plechu peeme. Tepl obalme v cukru

Nzory tenek

evinek 29.11. 10:48  

Proste vemte klasicky hrnek, vzhledem k tomu, ze vse budete merit v tom samem, pomer zustane a to je hlavni. Bezna kostka masla vazi 250g myslim, to ale taky preci nen dulezite, proste se odkroji 2/3 a je to.

modroocka 30.4. 23:26  

Velmi rada 'listuji' v ceskych receptech... ale co skoda, to jsou vahove informace.
Hrnec - jak velky, 2/3 kostky masla - kolik vazi cele maslo???
Prosim pisatelky, napravte to... dekuji

V nzor:

Jmno:

Nejste pihlen(a). Je lep se nejdve pihlsit.