-->
Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vložit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domáccí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Mleté maso v leču

Autor: ohen - další recepty
   Hodnocení: 59%      

Suroviny:
1/2 kg mletého masa
1 vejce
5 lžic strouhanky
mléko
sůl
majoránka
pepř
česnek
400 g sterilovaného leča
3 lžíce protlaku
2 dl smetany
hl. mouka na obalení
paprika ml.

Postup:
V mléce necháme nabobtnat strouhanku,přidáme k masu, okořeníme.Uděláme karbanátky které obalíme v mouce a narovnáme na vymazaný pekáč a dáme péct do trouby.Pečeme z každé strany tak 10 min.
Pak zalijeme lečem v kterém jsme rozmíchali rajský protlakak a ještě zapékáme. Po chvíli zalijeme smetanou , posypeme paprikou a dopečeme.
Jsou výborné s rýží ale i těstovinami.
Přeji dobrou chuť

Názory čtenářek

princeznalada 20.6. 23:02  

dobrej blaf

Heligon 29.8. 12:06  

neboli - Dalmatské čufty ....... to jsou válečky osmažené na pánvi, vložené do leča a dochucené zakysanou smetanou.... takže - nic nového

gabcahavlova 25.11. 11:25  

Dnes jsem vyzoušela tento recept(už jsem neměla žádnoý nápad co mým velkým strávníkum uvařit).Recept mě velmi nadchnul,tak jsem se do něj pustila.Mužu všem kuchtičkám skvěle doporučit.Výýýýýýýborné,všem moc chutnalo a nezbylo nic.Přílohu jsem udělala rýži.No opravdu to byla velká bašta.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.