-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nov� recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy tepl�
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkov� recepty
Ruzn�


Fil po indicku

Autor: EVELINA - dal recepty
   Hodnocen: 56%      

Suroviny:
Kategorie Ryby


Psada
480 g rybho fil
120 g cibule
2 strouek esneku
40 g oleje
2 lce nasekan petrelky
240 g rajat
2 lce kari
4 lce vody
1 liky hoice
1 liky zzvoru
1 liky muktovho kvtu
sl

Postup:
Popis
esnek uteme se zzvorem. Cibuli jemn nakrjme a osmahneme na oleji dozlatova. Pot k n pidme uten esnek a mchme asi minutu. Potom vlome spaen, oloupan a nakrjen rajata a za stlho mchn pidme muktov kvt a petrelovou na. Sms osolme. Do jinho kastrolu dme fil, podlijeme ho vodou a dusme na mrnm ohni 10 minut. Pak jej obrtme a opt10 minut dusme. Na tali poteme fil hoi, ve pelijeme omkou a podvme s vaenou r.


V nzor:

Jmno:

Nejste pihlen(a). Je lep se nejdve pihlsit.