Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Filé po indicku

Autor: EVELINA - další recepty
   Hodnocení: 56%      

Suroviny:
Kategorie Ryby


Přísada
480 g rybího filé
120 g cibule
2 stroužek česneku
40 g oleje
2 lžíce nasekané petrželky
240 g rajčat
2 lžíce kari
4 lžíce vody
1 lžičky hořčice
1 lžičky zázvoru
1 lžičky muškátového květu
sůl

Postup:
Popis
Česnek utřeme se zázvorem. Cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na oleji dozlatova. Poté k ní přidáme utřený česnek a mícháme asi minutu. Potom vložíme spařená, oloupaná a nakrájená rajčata a za stálého míchání přidáme muškátový květ a petrželovou nať. Směs osolíme. Do jiného kastrolu dáme filé, podlijeme ho vodou a dusíme na mírném ohni 10 minut. Pak jej obrátíme a opět10 minut dusíme. Na talíři potřeme filé hořčičí, vše přelijeme omáčkou a podáváme s vařenou rýží.


Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.