Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Podkovy

Autor: ohen - další recepty
   Hodnocení: 60%      

Suroviny:
400g héry
170 m. cukru
1 vejce
650g hl. mouky
krém: 3 vejce
150 g m. cukru
250 g héry
2 lžíce rumu
vanilkový cukr

Postup:
Tuk, cukr a vejce utřeme a vmícháme mouku. Těsto necháme odležet a pak na masovém strojku vytlačujeme pásky a stáčíme do podkovy. Po upečení slepujeme krémem a konce máčíme v čokoládové polevě.
Krém:Vejce a cukr šleháme v páře do zhoustnutí,pak přidáme utřený tuk a ostaní

Názory čtenářek

musle 26.7. 12:56  

Já dávám ještě kostku 100%tuku na vlaho rozpuštěného.A dávám to též do vlažneho a nikdy se mě ještě nic nesrazilo.Nemúžu si ho vynachválit.

aero-orion 11.9. 23:04  

Ahojky tak nevím, ale já bych tu ušlehanou směs nechala vychladnout.Pak ji zašlehala do našlehaného másla.Jinak si myslím, že by se to mohlo zdrcnout ten krém.Pokud se mýlím oprav mě!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.