-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Novďż˝ recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy teplďż˝
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkovďż˝ recepty
Ruznďż˝


LINECKÉ PUDINKOVÉ CUKROVÍ

Autor: Laki - další recepty
   Hodnocení: 87%      

Suroviny:
60 dkg polohr.mouky,35 dkg Smetolu (nebo Lukany,Hery apod.),30 dkg ml.cukru,7 vanilkových pudinků(prášek),3 celá vejce,1/2 prášku do pečiva.

Postup:
Všechno se klasicky prohněte.
Výhodou je,že toto linecké se nepřilepuje na vál ani na váleček a dobře se tvaruje a moc krásně voní.


Názory čtenářek

pipi 18.12. 16:50  

nejlepší je slepené nugetou

ramona 6.12. 17:38  

Vloni jsem zkoušela recept z polohrubé mouky nebyl špatný,ale letos budu dělat zase s hladkou moukou,je to jemnější přeci jenom je to vánočnější

zuzana 4.12. 15:43  

ani Heru, ani Omegu, brrr! Jedině máslo. Peče se jednou do roka, tak se praštěte přes kapsu. Za rok se nafutrujete tatrankama,plnýma ztužených tuků, dost :(

edita 21.11. 20:34  

toto těsto dělám už 10 let a je výborné

Jolana 5.12. 19:45  

50 dkg hl.mouky
25 dkg cukr
půl hery, 1 Iva (Lukana)
4 vanilkové pudinky
3/4 pr. do peč.
2vejce, 1 žloutek

výborné, odzkoušené, těch 7 pudinků mi přijde moc v původním receptu!!!!!

take a look at it! 25.10. 3:07  

YSIxD3 wow, awesome article post.Much thanks again.

jarda 49 18.10. 15:29  

Zkuste letos toto:
250 g hl.mouky
120 g tuku Omega
60 g Hery
120 g moučkového cukru
1 celé vejce +1 žloutek
100 g (2 1/2 sáčku) pudinku, klidně i barevný(malinový)
Nechat uležet v lednici,a pak přes strojek.
Tento recept je od kuchaře Petra Stupky

Vlcice 26.4. 13:01  

Zkusila jsem, bylo toho hodne, ale citila jsem z toho pudink.prasek. Doporucuji nedavat pudinku tolik. Bylo to sušši i po namazani marmeladou a delším ulezení. Ted je to jeste v mrazaku (pozustatek z vanoc) a jsem zvedava, jak to bude chutnat po ulezeni v mrazaku.

Anna 12.12. 10:51  

Už přes 10 let toto cukroví děláme. Je to velmi výborné, házíme ho do strojku a po upečení slepíme pikantní marmeládou a pokropíme čokoládou. Jako každé vánoce mizí z tácků jako první. Mohu tedy jen doporučit :)

Marcela 7.12. 18:20  

lze z tohoto těsta dělat i "slepované cukroví"?

Šárka 3.5. 20:49  

je to super .Dělám to s herou nebo stelou.Uležené je to nejlepší.Š.

nelina 1 10.12. 14:17  

zkusím a posoudím

vera 27.3. 18:15  

skvele cukroví,moc nam chutna,rekla bych jedno z nejlepšich,vera

Lucik 19.12. 20:13  

opravdu je divne ze nikdo nenapise jak to chutna

Lucka:) 7.12. 13:53  

Tento druh cukrovi se u nas opravdu osvedcil,je to rychle,lehke,levne,je toho hodne a je to vynikajici,zkratka pro vsechny!Zrovna dneska ho hodlam pect,jako kazdy rok!Urcite vyzkousejte!!:)

moruše 6.12. 17:54  

TAKY TO SKUSIM ALE DAM JE 5 PUD.

e.von@seznam.cz 1.12. 11:00  

Vynikající cukroví, dělám ho ale z 5 pudinků a jako tuk používám 100%ní tuk "Omega". Těsto je hotové natošup, protlačuji ho strojkem se spec. nástavcem a tvaruji prohnutě jako banánky. Naplním marmeládou a oba konce máčím v čokoládě. Děti moje i mých kamarádek ho hodnotí dokonce jako nejlepší ze všech druhů cukroví... :-))

padesat 27.11. 8:47  

Zdravím a mám dotaz, smetol, nebo lukana, menyslí se 100% ? To asi těžko, že jo. To jen že tyto dva tuky mám spojené se 100% tukem. Díky a krásné pečení

Harpie 23.11. 21:38  

VYNIKAJÍCÍÍÍÍÍÍÍ:-)))

cuketa 4.8. 14:28  

také mi připadá těch pudinků dost,já dělám škrobové tyčky se solamylu a také na strojku mažu marmeládou a konce máčím v čokoládě a je to dobré.

Ann 19.2. 14:32  

není z toho cítit pudinkový prášek, dělala jsem jednou řezy, byly tam 3 sáčky a nedalo se to jíst, jak bylo cítit práškem, těch 7 se mi zdá strašně moc

kuřák 18.12. 10:01  

Zdravím všechny toto cukroví je výborné já si nedávám všechny pudinky vanilkové ,ale si těsta rozdělím a přidám do každého těstíčka jinou příchuť ,tak mám malinové ,jahodové atd.Opravdu to stojí za to.

MiLe 1.12. 11:15  

Dělám ho už asi 20 let a je to výborný!!!! Polohrubá tam patří! Jen dávám pudinků 5,na strojku protlačuji tyčinky,který slepím marmeládou a konce namočím v čokoládě...

Raven 15.12. 21:40  

Tvrdé?Hmm se mi zdá že to skoušt asi nebudu je v to případě stejné jako normalní.

Matěj 15.12. 21:04  

Na kolik stupnu a postup????????????

Wagabund 10.12. 18:14  

jste tady někdo

Wagabund 10.12. 18:13  

napište mi jak se to dělá

JKpipule 9.12. 15:04  

Cukroví jsem zkusila je výborné a hned měkké, ale doporučuji při válení hodně pomoučit vál dost se my lepilo. Před zpracováním nechte chvíli venku, nedělej te ho hned z lednice.

Viki 4.12. 15:32  

fakt polohrubá mouka??? nechce se mi věřit, není to chyba? - linecké je vždy z hladké, z polohrubky dělám vše polotekuté na plech

Bodlinka 4.12. 8:30  

Já ho zkusila už loni a osvědčil se, jen jsem dala míň tuku a bylo to dobrý. U nás jsou banánky v kurzu a tohle těsto je podobný...tak se toho nebojte a zkuste.

klusák 3.12. 14:35  

Já teď přečetla celkou stránku radosti, jak to každý vyzkouší, ale fakt by mě zajímalo, jestli je ten recept dobrý a jak se daří podle něj normálním smrtelníkům péct. Děkuji

Monča 20.11. 16:09  

Zkusím a dám vědět! Výhoda je jednoduchost!!!Děkuji!

Marka75 10.11. 13:45  

Tak! Já se na to dneska chystám a pak napíšu, jak to dopadlo. Vypadá to dobře, potřebuju něco na neděli na oslavu synových narozenin, na zobání ke kafču a tohle mě zaujalo :). Pečení zdar!

jitka 4.11. 12:23  

jednoduchy a rychly recept jsem hledala. dekuji

Emilka 2.11. 17:45  

Zkusím

Laki 8.2. 12:23  

AzraelOtysek :nedá,ani to radši nezkoušej!
:o))))))))))))))))))))))))))))))))

SPiii 20.12. 19:30  

určitě to ještě vyzkouším

AzraelOtysek 17.12. 22:29  

To že to zkusíte je sice pěkné,ale napište jestli se to dalo taky jíst !!!

aimur 16.12. 14:26  

zni to nadherne...vyzkousim to a jeste napisu jak to dopadlo..

Jarmusak 12.12. 16:59  

Jsem rada,~e jsem naala recept.Hned vyzkouaím.

Věra 11.12. 18:37  

vypadáto dobře diky

Laki 10.12. 14:02  

miki-musí se nechat změknout jako každé linecké-zrovna jsem na něj zadělala na vánoce
peču z něj i košíčky na naplnění(buď ořechovou nebo ovocnou náplň s pudinkem)

Ponka 8.12. 15:48  

Vypadá to dobře,zkusím to.

PŠENČICE 5.12. 9:32  

HNED O JDU ZKUSIT,VYPADÁ TO DOBŘE,DÍK ZA RECRPT

halamova 5.12. 8:17  

zkusímto

miki 29.11. 10:29  

Vypadá dobře,ale není to tvrdé?

mili 27.11. 20:26  

JE TO LAKAVE VYSKOUSIM

stemari 22.11. 11:09  

zkusím

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.