Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Rybí filé na zelenině

Autor: Radulka - další recepty
   Hodnocení: 97%      

Suroviny:
máslo
směs zmražené zeleniny (hrášek,mrkev,kukuřice)
rybí filety,neobalené
sůl
koření na steaky
provensálské bylinky

Postup:
Na másle osmažíme zeleninu a vložíme do zapékací misky,na to položíme kousky filet a zalijeme vodou,posypeme solí,kořením na steaky,provensálskými bylinkami a navrch dáme plátky másla.Pečeme dokud není maso a zelenina měkká,občas trošku promícháme.Nejlepší je k tomu rýže.Dobrou chuť

Názory čtenářek

bena 26.9. 13:25  

Recept dobrý a pan Karel má za 1.

Katka&mimi Všetičkov 10.11. 19:11  

Vaříme doma běžně,jen ještě na vylepšení chutě i vůně je dobré rybu potřít prolisovaným česnekem. já ještě během zapékání dobré celé jídlo podlívám vínem(bílým), jídlo získá úžasné aroma jižní Evropy,nakonec posypu sýrem(spíše menší množství) a nechám pouze rozpustit. Pokud necháte zapéct sýr dlouho, udělá se tvrdá krustička a ta jde těžko krájet při konzumaci této dobroty.

Jitka 12.8. 8:25  

Výborné, dělám často, jen používám pangasiuse - je bez kostí.

Karel 28.7. 15:56  

Postup je dobrý,vtip je vtom že jedna dáma neumí vybírat kosti,druhá dáma neumí psát na internetu.

Jiřina 10.5. 18:34  

Zkoušela jsem to a je to výborný. Jen jsem měla problémy jak jsem to promíchala tak se mi i kosti z filet dostali do zeleniny. Ale jinak výborný.

macek 13.5. 18:55  

výborné

Marieta 21.11. 13:19  

jo vařilisme to je to mocc dobréé:D

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.