Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Burské řízečky .

Autor: Centrix - další recepty
   Hodnocení: 70%      

Suroviny:
4 kuřecí prsa , 2 vejce , 3 lžíce sojové omáčky , 100g solenách arašidů , grilovací koření a hladká mouka .

Postup:
Prsíčka si nakrájíme na větší nudle , smícháme se sojovou omáčkou a necháme odležet .
Vejce rozšleháme s kořením , přidáme jemně nasekané arašidy a podle potřeby zahustíme hladkou moukou , aby vzniklo hustší těstíčko .
Těstíčko nalijeme na maso , promícháme a nabíráme lžící maso i s těstíčkem a smažíme .

Podáváme s bramborovou kaší a kompotem .

Názory čtenářek

smashing top seo 25.10. 3:24  

KfVBla Really informative blog post.Really thank you! Great.

eva26 22.3. 21:24  

Dle rady jsem nahradila mouku solamylem a bylo to opravdu velmi jemné a decentní. Při nakládání dávám do masa navíc lžíci majolky (možnost nahradit i tatarkou - u nás to moc nerozlišujeme - kupujeme stále jen Hellmanns, takže máme jistotu stejné chuti), pak je maso křehčí a šťavnatější.

ukume 12.2. 12:07  

právě jsem dojedla...pochutnala jsem si, i když bych vedle grilovacího koření použila pro zvýraznění ještě něco dalšího, uvidím, promyslím :-)Jinak fantasticky jednoduché a rychlé jídlo, díky!

filek 8.4. 17:31  

To vypadá dobře, dík za inspiraci.

šušinka 26.3. 8:37  

ahoj te lidicky tak zaujal mne tento recept a hned ho v sobotu vyzkousim .uz se na to tesim co rekne na to rodina tak hezky den .

lipalibuše 4.3. 8:58  

recept určitě vyskouším,ale místo mouky dat solamyl

Meidlová Libiše 24.7. 15:27  

Dnes jsem vyzkoušela tento skvělý recept a moc nám chutnal. Místo kuřecích řízků použila libové vepřové kotletky. Oběd byl výborný a naví úžasně rychlý.

chef de cuisine 8.11. 17:55  

místo hl. mouky bych tam dal raději solamyl...

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.