Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Maso v alobalu

Autor: Matylda - další recepty
   Hodnocení: 73%      

Suroviny:
jakékoliv plátky masa
brambory
plátkový sýr (i uzený)
sůl
pepř
kmín

Postup:
Nejdříve si připravíme kusy alobalu (asi 40cm dlouhé), na každý kápneme olej a rozetřeme po celé ploše. Doprostřed alobalu dáme očištěné, nakrájené syrové brambory, osolíme a okmínujeme. Na brambory položíme naklepaný osolený a opepřený plátek masa a navrch dáme kus tvrdého sýra (může být i uzený). Alobal zabalíme jako balíček a dáme do trouby na plech asi na 40min. při teplotě 200st.

Názory čtenářek

Vlada 25.9. 9:25  

vyskousim

take a look at it! 24.10. 23:36  

3UVHZy Great, thanks for sharing this article.Much thanks again. Much obliged.

ZbKLNWjbFeDXOqaKD 7.3. 11:29  

ll: tak to nevim, budem vypadat asi vnsihci tak nejak stejne... nenapada me, jak se odlisit, to bych si musela na hlavu namontovat nejaky velky ozdobny satelit, nebo si barevne namalovat oblicej :D vim, ze bude tezky me poznat, kdo nepozna, nepozna... hlavnim ukolem mym bude obcerstvovat, ne se zdravit s ostatnimi, na zadny velky pokec to nebude tak jako tak :)Pavlina: Doufam, ze Ti to neva, ale ta historka je zkratka nesmrtelna... :) Drzim palce, at si ho uzijes ve vsi pohode :)

Daniela 10.3. 23:26  

zkusím to,vím,že v alobalu je vždy,vše dobré,i se zeleninou. Dobrou chut Daniela

míla123 3.12. 13:39  

Také připravuji na alobalu maso,ale připravím si alobal dvojitý.Zkoušela jsem také kapra,přidala nějalé to kořeníčko a máslo.

Marie 29.10. 15:09  

U.rčitě to vyzkouším

pechta 24.4. 17:09  

vyskusam to musi byt to dobre.

salixmakyky 1.4. 11:59  

Určitě to vyzkouším, zní to báječně.

lidla 9.1. 10:53  

Zutra cekame navstevu,vyzkousim,diky.

janča 17.6. 17:16  

je to výborné, místo mas špekáčky,ktré pustí šťávičku

dudu 19.3. 23:40  

tento recept dělám v létě na rožni a je moc dobrý.

Ajka a prcci 14.3. 10:46  

vyzkoušíme to dnes,ti naši otesánci budou nadšeni ze změny...děkujeme

vendy 25.2. 12:18  

děkuji za receptik urcite vyzkousím

míša 20.1. 13:46  

znm a takto připravené jídla máme doma rádi

amyss 16.1. 10:11  

Zkoušela jsem-dobré!

viva52 1.12. 7:59  

Dámy naladily jste mne tak to zkusím Helena

Kuste 2.11. 18:18  

Tak je to v troube ......jsem docela zvedava co se z toho vyklube , ale rozhodne se na to tesim . Diky moc za tip.

macek 24.6. 11:20  

Právě jsem to zkusila a chutná a voní to výborně!!!

Marketa 27.5. 9:46  

vyskousim muže to být dost dobre skusím přidat tu anglickou

zana 18.4. 14:40  

vyskousim

Eva Vontorová 9.3. 13:49  

Alobal je pevnější, když ho dáme aspoň ve dvou vrstvách. Já tam ještě přidávám papriku a cibuli nakrájenou na větší kusy, popř. angl. slaninu.

gabulka 21.2. 7:51  

tento recept děláváme doma dlouhá léta, je to úžasné a hlavně to není žádné nic moc velké vyvařování. Jen přidávám na brambory syrovou cibulku, nebo pór, syrovou papriku a maso kořením i jiným kořením než je jen pepř. Škoda jen, že už je problém sehnat opravdu kvalitní alobal

drah 11.1. 18:52  

vyzkouším!

Makytka84 11.7. 12:24  

Zapékat v alobalu se dá naprosto všechno, jídlo takoto připravené chutná výborně a navíc není nutné nic obracet, podlévat... Čím více zeleniny, tím lépe, chutě se krásně prolnou.

Milada 23.2. 15:29  

je to výborné!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.