Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


presnidavka

Autor: Maja
   Hodnocení: 34%      

Suroviny:
5kg oloupaných a rozkrájených jablek,2,5l vody,3 bal pudinkového prášku 500g cukru

Postup:
Jablka rozvaříme ve vodě,scedíme šávu a necháme ji vychladnout. Do studené šávy přidáme pudinkové prášky i cukr a povaříme. Přidáme jablka a umixujeme. K jablečnému základu múžeme přidat různý kompot / meruňkový , jahodový, malinový / a tak získáme různé obměny.
Naplnit do menších skeniček a uzavřít.
Sterilizovat 20 minut při 80 stupních Celsia.
Přesnídávka je výborná a vydrží až do příští úrody . Oblíbí si ji všechny generace.

Názory čtenářek

top seo guys 24.10. 2:42  

CeeAP1 Thank you ever so for you article post.Really looking forward to read more. Awesome.

Paja 29.8. 21:13  

Já dělám to že jablka holá rozvařím a přidám sezoní ovoce cukr přidám podle chuti rozmixuji a sterilizuju.Též je dobrá jablko s mrkví.Když jsem dělala s pudingem byl cítit škrob.

Irena900 14.8. 15:28  

mám vyzkoušeno, dělala jsem i z meruněk letos napadaných a fakt dobrý.

Jasa 20.11. 14:37  

Tak my to teda zkusime

Venda 3.6. 12:30  

Je to výborné,zkuste to !

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.