-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Novďż˝ recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy teplďż˝
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkovďż˝ recepty
Ruznďż˝


presnidavka

Autor: Maja
   Hodnocení: 34%      

Suroviny:
5kg oloupaných a rozkrájených jablek,2,5l vody,3 bal pudinkového prášku 500g cukru

Postup:
Jablka rozvaříme ve vodě,scedíme šávu a necháme ji vychladnout. Do studené šávy přidáme pudinkové prášky i cukr a povaříme. Přidáme jablka a umixujeme. K jablečnému základu múžeme přidat různý kompot / meruňkový , jahodový, malinový / a tak získáme různé obměny.
Naplnit do menších skeniček a uzavřít.
Sterilizovat 20 minut při 80 stupních Celsia.
Přesnídávka je výborná a vydrží až do příští úrody . Oblíbí si ji všechny generace.

Názory čtenářek

top seo guys 24.10. 2:42  

CeeAP1 Thank you ever so for you article post.Really looking forward to read more. Awesome.

Paja 29.8. 21:13  

Já dělám to že jablka holá rozvařím a přidám sezoní ovoce cukr přidám podle chuti rozmixuji a sterilizuju.Též je dobrá jablko s mrkví.Když jsem dělala s pudingem byl cítit škrob.

Irena900 14.8. 15:28  

mám vyzkoušeno, dělala jsem i z meruněk letos napadaných a fakt dobrý.

Jasa 20.11. 14:37  

Tak my to teda zkusime

Venda 3.6. 12:30  

Je to výborné,zkuste to !

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.