Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


dýně po čínsku

Autor: Maja
   Hodnocení: 44%      

Suroviny:
1,5 kg dýně, slžíce sádla /nebo jiný oblíbený tuk/, 6 středně velkých cibulí, 1 středně velká palička česneku, 1 malá lžička zázvoru, 1 lžička pálivé papriky, několik lžic sojové omáčky, sůl a 2 malé konzervy rajského protlaku.






Postup:
Cibuli nakrájet a osmažit na sádle /tuku/ a přidat nakrájenou dýni na kostičky, koření a dusit mírně asi 30 minut. Nakonec přidat raj. protlak, krátce povařit a teplé zavřít do sklenic. Sklenice obrátit dnem vzhůru a nechat vychladnout. Je to výborná příloha k masu s rýží.

Názory čtenářek

IRISKA 21.8. 0:30  

Tak jdu na to.Dám vědět jak to chutná nám sedumdesátnikům.

ukume 4.9. 17:52  

Nevěřila jsem, že to spolkne takové množství cibule a česneku, ale už vím, že to jde. Je to výborné, jen jsem si to ještě lehce přisladila. Už se těším, až to použiju na vaření!!!

Verča 5.10. 19:49  

Už jsem nevěděla co stěmi dýněmi budu dělat!
Ale tenhle recept je opravdu moc dobrý!
Moc díky. Verča

Jindra 18.8. 10:56  

Majo, je to výborné. Sama to dělám již několik let a dávám to na syrové maso (kuřecí) ryby. Dělám jako minutky,potřu tím maso na to položím šunku a plátek sýra na nechám na přiklopené pánvi
dodělat. Je to skutečně výborné. Zdravím

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.