Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


zelenina jako příloha

Autor: Maja
   Hodnocení: 35%      

Suroviny:
5 kg zelí, 1kg paprik,1kg cibule, 1kg mrkve, 3/4l octa 8%, 2 balíčky deka, 1l olej vegetol, 1/2 kg cukru.

Postup:
Zelí nakrouháme a papriky a cibuli nakrájíme na nudličky nerez nožem, mrkev nastrouháme také na nudličky a přidáme cukr, ocet, olej,přesáté deko, /aby v něm nebylo hrubé koření/.Vše smícháme v míse a necháme do druhého dne rozležet. Pak plníme do lahví a uzavřeme. Nemusí se sterilovat. Záruční doba více než 10 týdnů.Je to velice chutná příloha ke všem druhům pokrmů.

Názory čtenářek

Berži 20.10. 11:14  

Musím tam dát tolik toho oleje?

kuřák 18.12. 10:37  

Kádovo zelí
2,5kg hlávkové zelí
50dkg cibule
25dkg křenu
1 deko,1hrnek čaj.octu a 1 hrnek cukru.Svaříme vlažné nalijeme do výše uvedených surovin,promícháme a plníme do sklenic které NESTERILIZUJEME.Za týden konzumujeme.Dobrou chuť

Nikol 30.9. 21:36  

co mam pouzit kdyz nemam DEKO ?????

leu 14.6. 14:45  

Musím vřele doporučit, dělala jsem loni a chutnalo nám víc, než kdejaká čalamáda. A když se uloží ve studenu - sklep - vydrží dlouho. V neděli jsme měli poslední ke králíčkovi mňááám

Radek Bartoš 2.6. 19:50  

velmi dobrý článek, dal bych za něj jedničku dvakrát podtrženou a přiznávám, že já bych lepší článek, než jste napsal(a) Vy určitě nenapsal

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.