-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Novďż˝ recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy teplďż˝
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkovďż˝ recepty
Ruznďż˝


zelenina jako příloha

Autor: Maja
   Hodnocení: 35%      

Suroviny:
5 kg zelí, 1kg paprik,1kg cibule, 1kg mrkve, 3/4l octa 8%, 2 balíčky deka, 1l olej vegetol, 1/2 kg cukru.

Postup:
Zelí nakrouháme a papriky a cibuli nakrájíme na nudličky nerez nožem, mrkev nastrouháme také na nudličky a přidáme cukr, ocet, olej,přesáté deko, /aby v něm nebylo hrubé koření/.Vše smícháme v míse a necháme do druhého dne rozležet. Pak plníme do lahví a uzavřeme. Nemusí se sterilovat. Záruční doba více než 10 týdnů.Je to velice chutná příloha ke všem druhům pokrmů.

Názory čtenářek

Berži 20.10. 11:14  

Musím tam dát tolik toho oleje?

kuřák 18.12. 10:37  

Kádovo zelí
2,5kg hlávkové zelí
50dkg cibule
25dkg křenu
1 deko,1hrnek čaj.octu a 1 hrnek cukru.Svaříme vlažné nalijeme do výše uvedených surovin,promícháme a plníme do sklenic které NESTERILIZUJEME.Za týden konzumujeme.Dobrou chuť

Nikol 30.9. 21:36  

co mam pouzit kdyz nemam DEKO ?????

leu 14.6. 14:45  

Musím vřele doporučit, dělala jsem loni a chutnalo nám víc, než kdejaká čalamáda. A když se uloží ve studenu - sklep - vydrží dlouho. V neděli jsme měli poslední ke králíčkovi mňááám

Radek Bartoš 2.6. 19:50  

velmi dobrý článek, dal bych za něj jedničku dvakrát podtrženou a přiznávám, že já bych lepší článek, než jste napsal(a) Vy určitě nenapsal

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.