-->
Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vložit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domáccí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Hovězí pečeně na zelenině

Autor: Titi - další recepty
   Hodnocení: 78%      

Suroviny:
1kg roštěnky nebo hovězí zadní
100gr slaniny
1/4 celeru
1 mrkev
1 petržel
1 velké jablko
1 cibule
2-3 nové koření
1 bobkový list
mletý pepř
tymián
sůl,olej

Postup:
Maso prošpikujeme, osolíme, opepříme, zprudka osmahneme na oleji ze všech stran.
I s výpekem dáme do pekáče, podlejeme a přikryté pečeme asi 45 min. na 200 stupních.
Potom přidáme na kostky nakrájenou zeleninu a koření, cibuli na kolečka.Kdo má rád, tak i nasekaný česnek. Podlejeme a pečeme ještě asi 30 minut.

Názory čtenářek

Daniela 4.12. 20:11  

Recept je dobrý, jablka přidávají příjemnou chuť. Zeleniny je pro nás potřeba vždy více :-) A také to peču mnohem déle - ale to asi záleží na mase (obvykle kýta vcelku). Mohu-li doporučit, podlití vínem tomu dodá šmak.

Pajator 16.1. 17:19  

Plotoze ploto. Češtin, dast ist majn kobyla. ;-) Ohledně té pečeně... Je výborná, mohu směle doporučit.

15.8. 22:18  

je to výborné,doporučuji:
1. maso před osmahnutím zlehka posypat paprikou(pozor ať ji nepřipálíte a nezhořkne)
2.na zeleninu dát kousek másla

vlasta 2.11. 13:25  

proc nejsou zadni obrazky k tomu

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.