-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nov� recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy tepl�
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkov� recepty
Ruzn�


Rychl a avnat hovz

Autor: Titi - dal recepty
   Hodnocen: 63%      

Suroviny:
600g rotnky, 2 lce balzamikovho octa, 2 lce sjov omky, 2 lce vorestrov omky, svazek jarn cibulky nakrjen na ikmo na koleka, 300g neloench ervench paprik (krouky), olivov olej

Postup:
Smchme ocet a ob omky, do toho dme maso nakrjen na prouky, nechme 30 minut odstt (nejlpe pes noc v lednici). Potom ve dme na rozplen olej, pidme cibulku a mchme. Pisypeme prouky paprik, velmi opatrn osolme, promchme a je hotovo. Ploha hranolky nebo re.

Nzory tenek

princeznalada 7.7. 20:26  

koda tak dobrho masa jako je rotnka.

Marie 29.10. 15:20  

urit vyzkoum.

eva tich 11.4. 8:47  

pjemn zmna na kuchyn

V nzor:

Jmno:

Nejste pihlen(a). Je lep se nejdve pihlsit.