Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Rychlé a šťavnaté hovězí

Autor: Titi - další recepty
   Hodnocení: 63%      

Suroviny:
600g roštěnky, 2 lžíce balzamikového octa, 2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce vorčestrové omáčky, svazek jarní cibulky nakrájené na šikmo na kolečka, 300g neložených červených paprik (kroužky), olivový olej

Postup:
Smícháme ocet a obě omáčky, do toho dáme maso nakrájené na proužky, necháme 30 minut odstát (nejlépe přes noc v lednici). Potom vše dáme na rozpálený olej, přidáme cibulku a mícháme. Přisypeme proužky paprik, velmi opatrně osolíme, promícháme a je hotovo. Příloha hranolky nebo rýže.

Názory čtenářek

princeznalada 7.7. 20:26  

škoda tak dobrého masa jako je roštěnka.

Marie 29.10. 15:20  

určitě vyzkouším.

eva tichá 11.4. 8:47  

příjemná změna naší kuchyně

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.