Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Jablečná skoronutela

Autor: Zuzana
   Hodnocení: 35%      

Suroviny:
2 kg jablek, 750 g cukru (i méně), 3 vanilkové cukry, 2 čokoládové pudingy, 100 g kakaa, 100 g lískových oříšků, 1 slazené kondenzované mléko Salko.

Postup:
Oloupaná jablka rozvaříme v 2 dl vody. Rozmixujeme, přidáme ostatní suroviny a za stálého míchání krátce povaříme. Sterilujeme 20 min. při 85 °C. Vyjde na 8-10 skleniček od tatarky. Výborné použít jako náplň do různých řezů nebo dortu.

Názory čtenářek

Hela 22.10. 18:50  

Zuzanka,tohle vidím poprvé a to jsem sběratelka receptů.Vypadá to ohromně!!!Hned to jdu připravit-díky moc

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.