Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Sedmihradské zelí od Hrošice

Autor:
   Hodnocení: 55%      

Suroviny:
Obdělát mleté maso na cibulce a česneku, osolit, opepřit, okořenit dle libosti. Uvařit rýži, ale ne úplně do měkka. Do tukem vymazaného pekáčku dát vrtvu rýže, vrstvu masa, vrstvu kysaného zelí, vrstvu paprikového salámu (v originále je čabajka) a střídát vrstvy. Zalít smetanou, ale já zalévám jen mlékem. Péct v troubě cca hodinu.

Postup:


Názory čtenářek

hana 1.12. 18:52  

mluvíme o bezlepkové dietě co je zase ohleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Danae 8.3. 15:23  

třeba když zrovna nemáš maso, tak ho můžeš vynechat

janky 22.6. 17:26  

znám, je to dobré, ale proboha proč je to mezi bezmasými recepty?

accacia 11.6. 21:10  

patří tam ještě natvrdo vařená vejce na plátky a brambory buď k tomu nebo do toho :) Je to fakt luxus.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.