Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


navod na zavareninu dyne s ananasovou tresti

Autor: david sojak
   Hodnocení: 37%      

Suroviny:
potrebujete jen dyni, kterou pripravite jako obvykle. Tim myslim jako na obvykle zavarovani. Do sladkeho nalevu pridate asi na 2,5 litru i lahvicku ananasove tresti a jeste po 3 kapkach do kazde sklenice (obsah 0,75 litru, na 0,3 litru jen 2 kapky) Cele sterylujeme jako obvykle.

Pokud chcete aby byly vase dyne opravdu ananasove musite je nechat nalezet a to asi 1 mesic odedne zavarovani.

Preji mnoho uspechu pri zavarovani.
Po mesici je to vyborny dezert se slehackou, nebo se bajecne hodi na kolac pod sklo.

Postup:


Názory čtenářek

smashing top seo 24.10. 19:53  

nsOYKp Wow, great blog.Really looking forward to read more. Really Cool.

Karel 23.7. 22:52  

Taky myslim, ze presny recept je dobry,-aby tot. analfabet jako ja vedel.No spatny je se presnych receptu drzet,-jako treba mama neumi improvizovat. Dyne jsem jedl celkem dobre. Byly (nevim proc, dal bych citron az pri plneni sklenic)pres noc v citronove vode (ocet bych urcite nedaval a dalsi prisady nevim, snad neco z ananasu)a pak v te same vode varene, cukr pridavan, dokud to nedostane chut. Trest zamichana az pred plnenim do sklenic před sterlaci. (Teda nevim, asi je to hloupost varit v hrnci, staci zavarit ve sklenici?)Pak jsem to zkousel taky, ale presladil, takze spís dobry do jogurtu. Oba vase prispevky-zarne priklady se mi libi. Jinak pestuji tez dyne Hokkaido a jiné druhy- mensi, ale s hutnejsi duzninou a vydrzi v predsini do jara, (aspoň část). Co zkusit sterylovat cukrový meloun?, příp. s trestí?, nikdy jsem to nejedl.

Olga 23.10. 9:51  

Toto je recept na prd! Neuvadite ani kolik cukru na kolik vody nebo na jake mnozstvi dyne. Dale je jasne, ze s dynemi nemate zadnou zkusenost, protoze aby byla opravdu dobra a zbavila se te sve charakteristicke , nezadouci pachuti, je nutne ji aspon pres noc (uz nakrajenou) macet v octove nebo ve vode s citronem. Teprve dalsi den se macerat sleje, dosladi, prida se hrebicek a skorice.... Ananasovou trest jsem vyzkousela a mnozstvi, ktere uvadite je absolutne prehnane!!!!! Naprosto staci JEN do kazde sklenice 1-2 kapky tresti. Spis jedna nez dve. Jinak esence prehlusi a neprijemne navoni celou lahev kompotu. Osobne jsem trwst pouzila jen jednou a vickrat bych to neudelala. Dyne nikdy nebude chutnat jako ananas!
Vzdycky me rozcili,kdyz si prectu tak zoufale nepresny recept, jehoz zarnym prikladem je prave
ten Vas. Krome toho: u nas se steriluje!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.