-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nov� recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy tepl�
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkov� recepty
Ruzn�


navod na zavareninu dyne s ananasovou tresti

Autor: david sojak
   Hodnocen: 37%      

Suroviny:
potrebujete jen dyni, kterou pripravite jako obvykle. Tim myslim jako na obvykle zavarovani. Do sladkeho nalevu pridate asi na 2,5 litru i lahvicku ananasove tresti a jeste po 3 kapkach do kazde sklenice (obsah 0,75 litru, na 0,3 litru jen 2 kapky) Cele sterylujeme jako obvykle.

Pokud chcete aby byly vase dyne opravdu ananasove musite je nechat nalezet a to asi 1 mesic odedne zavarovani.

Preji mnoho uspechu pri zavarovani.
Po mesici je to vyborny dezert se slehackou, nebo se bajecne hodi na kolac pod sklo.

Postup:


Nzory tenek

smashing top seo 24.10. 19:53  

nsOYKp Wow, great blog.Really looking forward to read more. Really Cool.

Karel 23.7. 22:52  

Taky myslim, ze presny recept je dobry,-aby tot. analfabet jako ja vedel.No spatny je se presnych receptu drzet,-jako treba mama neumi improvizovat. Dyne jsem jedl celkem dobre. Byly (nevim proc, dal bych citron az pri plneni sklenic)pres noc v citronove vode (ocet bych urcite nedaval a dalsi prisady nevim, snad neco z ananasu)a pak v te same vode varene, cukr pridavan, dokud to nedostane chut. Trest zamichana az pred plnenim do sklenic ped sterlaci. (Teda nevim, asi je to hloupost varit v hrnci, staci zavarit ve sklenici?)Pak jsem to zkousel taky, ale presladil, takze sps dobry do jogurtu. Oba vase prispevky-zarne priklady se mi libi. Jinak pestuji tez dyne Hokkaido a jin druhy- mensi, ale s hutnejsi duzninou a vydrzi v predsini do jara, (aspo st). Co zkusit sterylovat cukrov meloun?, pp. s trest?, nikdy jsem to nejedl.

Olga 23.10. 9:51  

Toto je recept na prd! Neuvadite ani kolik cukru na kolik vody nebo na jake mnozstvi dyne. Dale je jasne, ze s dynemi nemate zadnou zkusenost, protoze aby byla opravdu dobra a zbavila se te sve charakteristicke , nezadouci pachuti, je nutne ji aspon pres noc (uz nakrajenou) macet v octove nebo ve vode s citronem. Teprve dalsi den se macerat sleje, dosladi, prida se hrebicek a skorice.... Ananasovou trest jsem vyzkousela a mnozstvi, ktere uvadite je absolutne prehnane!!!!! Naprosto staci JEN do kazde sklenice 1-2 kapky tresti. Spis jedna nez dve. Jinak esence prehlusi a neprijemne navoni celou lahev kompotu. Osobne jsem trwst pouzila jen jednou a vickrat bych to neudelala. Dyne nikdy nebude chutnat jako ananas!
Vzdycky me rozcili,kdyz si prectu tak zoufale nepresny recept, jehoz zarnym prikladem je prave
ten Vas. Krome toho: u nas se steriluje!

V nzor:

Jmno:

Nejste pihlen(a). Je lep se nejdve pihlsit.