Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Opečený rohlík plněný broskví a tvarohem

Autor: Eliška
   Hodnocení: 14%      

Suroviny:
Rohlíky
Tvaroh ve vaničce
Broskvový kompot
Celá vejce- na obalení
Vanilkový cukr
Moučkový cukr
Olej- na smažení

Postup:
Rohlíky (nejlépe čerstvé)podélně rozkrojíme a trochu vydlabeme vnitřek.
Umícháme si tvaroh s vanilkovým cukrem a touto tvarohovou hmotou naplníme již vydlabané rohlíky.
Dovniř ještě na tvaroh poklademe rozkrájené podélné kusy broskví.
Takto připravený rohlík propícháme dvěma párátky aby se nám při smažení nerozlepil.
Obalíme v rozšlehaném vejci a ze všech stran dozlatova osmažíme na oleji.
Ještě horké obalíme v moučkovém cukru.
Dobrou chut!

Názory čtenářek

Jája 28.1. 13:29  

ještě dodatek - obalujeme ve fritéze, a nemusíme ani používat párátka. Vanilkový cukr také nepoužívám, plníme rovnou ovocným ochuceným tvarohem.

Jája 28.1. 13:28  

souhlasím, také je to náš oblíbený recept už několik let. Určitě doporučujeme!

uta 1.3. 21:50  

vynikající ..děláme to již dlouho. dle baviče perta novotného,který recept získal od někoho tam nedáváme broskve ,ale merunˇky

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.