Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Celerové hranolky

Autor: amlad - další recepty
   Hodnocení: 9%      

Suroviny:
Celer, olej, sůl

Postup:
Celer oloupáme, nakrájíme na plátky, a z nich uděláme hranolky.Ty spaříme nebo krátce povaříme, anebo usmažíme přímo syrové na oleji.Hotové mírně osolíme.
Je to náhrada za bramborové hranolky k masu.

Názory čtenářek

Eva 11.10. 11:38  

Nejlíp se smaží ve fritéze, rychle a ze všech stran stejnoměrně. Chutnají výborně.

Vladan 20.11. 13:28  

jak dlouho se mají smažit?nemohu je porád udělat dobré.jednou jsou gumové,že nekřupou a pak zas přismahlé a nedaj se jíst.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.