Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Obložený celer

Autor: amlad - další recepty
   Hodnocení: 9%      

Suroviny:
Celer,hermelín. Na oblohu : rajčata,paprika,ledový salát,nebo jiná zelenina dle chuti.Tatarka

Postup:
Celer,nakrájený na silněší plátky,uvaříme, nejlíp v parním hrnci.
Na plátek celeru dáme 1/2 hermelínu nebo obdobného druhu sýra.Dáme na chvíli do mikrovlny, aby sýr změkl, anebo se mírně rozpustil.
Talíř ozdobíme zeleninou,můžeme přidat tatarku.
Celer nesolíme,protože sýr je již dost slaný.
Je to vhodné jako svačina,lehká večeře,nebo i hlavní jídlo.

Názory čtenářek

Eva 11.10. 11:35  

Super recept, díky, vyzkouším i s tatarkou. Jde mi o dělenou stravu, ne redukční dietu.

Jana Remková 15.4. 10:39  

Myslím, že by měla být majonéza Helmanz, ale i domácí tatarka nevadí

vlaďka 16.2. 1:28  

hlavně tam máte napsáno, že "můžete" přidat tatarku, tak nechápu co řešite jestli be no zdravé, nebo není. řešite fakt kraviny!

amlad 16.11. 10:13  

Tatarky se přidá jenom malinko, pokud není kupovaná a je vyrobená doma, z dobrého oleje, je zdravá, není zdraví škodlivá

Anna Koman 8.6. 15:31  

nevím, proč v dělené stravě je tatarka, vždyt´je to zdraví škodlivé.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.