Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Cannelloni zapečené s mletým masem a rajčaty

Autor: Rudlina - další recepty
   Hodnocení: 9%      

Suroviny:
Cannelloni,
1kg mletého masa,
větší cibule,
stroužek česneku,
2x větší rajče,
konzerva loupaných rajčat,
rajčatový protlak,
100ml smetany na vaření,

olivový olej,
pepř, sůl,
parmazán, (eidam na strouhání)
máslo na vymazání pekáčku

Postup:
Cibuli spolu s česnekem orestujeme na oleji, přidáme mleté maso, osolíme a opepříme.
Když je maso hnědé, přidáme na malé kostičky nakrájená rajčata a chvíli povaříme.
Odstavíme ze sporáku a necháme vychladnout.
Cannelloni ručně plníme masovým ragú a skládáme do vymazaného pekáčku. Do zbylého masového ragú přidáme rajčatový protlak a smetanu na vaření, promícháme a nalijeme na cannelloni.
Posypeme strouhaným parmazánem a pečeme v předehřáté troubě při 200°C dokud cannelloni nezměknou.

(Krátce před vypnutím trouby můžeme posypat strouhaným eidamem - pečeme do zlato-hněda).



Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.