Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Jarní omeleta s chřestem a parmazánem

Autor: Rudlina - další recepty
   Hodnocení: 9%      

Suroviny:
16 stonků zeleného či bílého chřestu,
8 vajec,
8 lžic parmezánu,
4 lžíce studené vody,
olivový olej,
sůl + pepř

sýr na strouhání
cherry rajčátka

Postup:
Vejce + vodu + parmezán + sůl + pepř ušleháme v míse.
Na pánvi rozehřejem olej a vytvoříme 4 omelety.
Uchováme je v teple.
Chřest si očistíme, odstraníme ztvrdlé části a uvaříme v páře 10min a ihned zchladíme studenou vodou aby chřest zůstal zelený.

Do omelety zabalíme chřest a vytvoříme kapsu.
Posypeme zbylým parmezánem či sýrem.

Můžeme ozdobit cherry rajčátky.

Dobrou chuť

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.