Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Pomerancovy dzem

Autor: Petunka
   Hodnocení: 37%      

Suroviny:
1 kg pomerancu
750 g cukru
1 dl konaku

Postup:
Pomerance dobre omyjeme kartackem, oloupeme kuru, zbavime vetsi casti bile duziny a varime ji domekka postupne ve trech vodach (vzdy slijeme a dame cistou vodu). Duzinu zbavenou jader nakrajime, podlijeme vodou a zvolna varime. Pak pridame cukr( kdo nerad horkavou chut, muze pred pridanim cukru zbavit ovoce bilych nitek a kuzicky na pasirovacim cedniku). Dodame na nudlicky nakrajenou uvarenou kuru a svarime dohusta. Nakonec pridame konak. Dzem plnime za horka do nahratych sklenicek.

Názory čtenářek

eva369 23.3. 11:31  

Ja som to robila v domácej pekárni. Dala som dolu dužinu a zasypala želírovacím cukrom a pustila program marmeláda.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.