-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nov� recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy tepl�
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkov� recepty
Ruzn�


Pomerancovy dzem

Autor: Petunka
   Hodnocen: 37%      

Suroviny:
1 kg pomerancu
750 g cukru
1 dl konaku

Postup:
Pomerance dobre omyjeme kartackem, oloupeme kuru, zbavime vetsi casti bile duziny a varime ji domekka postupne ve trech vodach (vzdy slijeme a dame cistou vodu). Duzinu zbavenou jader nakrajime, podlijeme vodou a zvolna varime. Pak pridame cukr( kdo nerad horkavou chut, muze pred pridanim cukru zbavit ovoce bilych nitek a kuzicky na pasirovacim cedniku). Dodame na nudlicky nakrajenou uvarenou kuru a svarime dohusta. Nakonec pridame konak. Dzem plnime za horka do nahratych sklenicek.

Nzory tenek

eva369 23.3. 11:31  

Ja som to robila v domcej pekrni. Dala som dolu duinu a zasypala elrovacm cukrom a pustila program marmelda.

V nzor:

Jmno:

Nejste pihlen(a). Je lep se nejdve pihlsit.