-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nov� recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy tepl�
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkov� recepty
Ruzn�


Prkov risotto s vejcem

Autor: Rudlina - dal recepty
   Hodnocen: 9%      

Suroviny:
Re Arborio,
Prek,
alotka,
Olivov olej,
Bl vno,
Vvar [kuec i zeleninov],
Mslo,
Parmezn,
Limetka,

Vejce

Postup:
Na olivovem oleji orestujeme salotku a porek [spise bila cast porku].
Pridame ryzi a nechame vsaknout olej. Prilijeme bile vino a nechame vyparit.
Pote zalijeme vyvarem a varime do podoby all dente.
Vypneme sporak, vhodime vetsi kousek masla, prikryjeme uterkou a po chvilce promichame, pridame nastrouhany parmazan a trochu stavy z limetky.

Mezitim si dame varit vodu s trochou octa, vajicko vyklepneme do misky, tu prilozime tesne k hrnci a vlijeme do temer vrouci vody. Po chvilce vajicko vyjmeme a polozime na talir s risottem. Vajicko osolime, opeprime, muzeme nastrouhat parmezan.

Recept dle Z.Pohlreicha.

V nzor:

Jmno:

Nejste pihlen(a). Je lep se nejdve pihlsit.