-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Novďż˝ recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy teplďż˝
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkovďż˝ recepty
Ruznďż˝


Bezlepková palačinka plněná tvarohovo-tuňákovým krémem

Autor: Ondřej Beneš
   Hodnocení: 9%      

Suroviny:
150 g tuňáka Rio mare v olivovém olej
80 g tuňákového krému Rio Mare Paté Tonno
64 g salátu lollo bianco
20 g jarní cibulka

Tvarohovo-tuňákový krém:
60 g másla
100 g tvrdého tvarohu
zbytek olivového oleje z tuňáka
16 ml mléka
sůl

Bezlepková palačinka:
16 g olivového oleje Monini
20 g bezlepkové mouky pohankové
40 g bezlepkové mouky Jizerky
16 g žloutků
sůl
160 ml mléka

petržel kudrnka
paprika
jarní cibulka

Postup:
Bezlepková palačinka:
Smícháme pohankovou mouku s moukou Jizerkou, přidáme žloutky (je nutné použít pouze žloutky, jinak by těsto pěnilo a při pečení by bylo bublinaté), sůl a mléko. Vše důkladně rozšleháme. Vytvořené těsto podle potřeby zředíme mlékem. Na pánev, na níž budeme palačinky péct, kápneme trochu oleje.
Tvarohovo-tuňákový krém:
Tvrdý tvaroh nastrouháme najemno do misky. Poté přidáme rozpuštěné máslo, mléko, sůl, jarní cibulku scezený olivový olej z tuňáka a tuňákový krém. Vše rozmixujeme na krém.
Na palačinku rozetřeme tvarohovo-tuňákový krém. Dále přidáme tuňáka, nastrouhaný sýr, jarní cibulku a salát lollo-bianco. Palačinku zabalíme a rozkrojíme na dvě části. Dozdobíme červenou paprikou, petrželkou kudrnkou a jarní cibulkou.


Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.