Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Bezlepková palačinka plněná tvarohovo-tuňákovým krémem

Autor: Ondřej Beneš
   Hodnocení: 9%      

Suroviny:
150 g tuňáka Rio mare v olivovém olej
80 g tuňákového krému Rio Mare Paté Tonno
64 g salátu lollo bianco
20 g jarní cibulka

Tvarohovo-tuňákový krém:
60 g másla
100 g tvrdého tvarohu
zbytek olivového oleje z tuňáka
16 ml mléka
sůl

Bezlepková palačinka:
16 g olivového oleje Monini
20 g bezlepkové mouky pohankové
40 g bezlepkové mouky Jizerky
16 g žloutků
sůl
160 ml mléka

petržel kudrnka
paprika
jarní cibulka

Postup:
Bezlepková palačinka:
Smícháme pohankovou mouku s moukou Jizerkou, přidáme žloutky (je nutné použít pouze žloutky, jinak by těsto pěnilo a při pečení by bylo bublinaté), sůl a mléko. Vše důkladně rozšleháme. Vytvořené těsto podle potřeby zředíme mlékem. Na pánev, na níž budeme palačinky péct, kápneme trochu oleje.
Tvarohovo-tuňákový krém:
Tvrdý tvaroh nastrouháme najemno do misky. Poté přidáme rozpuštěné máslo, mléko, sůl, jarní cibulku scezený olivový olej z tuňáka a tuňákový krém. Vše rozmixujeme na krém.
Na palačinku rozetřeme tvarohovo-tuňákový krém. Dále přidáme tuňáka, nastrouhaný sýr, jarní cibulku a salát lollo-bianco. Palačinku zabalíme a rozkrojíme na dvě části. Dozdobíme červenou paprikou, petrželkou kudrnkou a jarní cibulkou.


Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.