Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Rizoto s rybím filé

Autor: Zuzana
   Hodnocení: 9%      

Suroviny:
2 sáčky rýže (dělám parboiled, nelepí se)
3 ks rybí filé
svazek jarní cibulky
menší pórek
2 stroužky česneku
rozmarýn
sůl
kmín
olej
na posypání sýr

Postup:
Rýži uvaříme klasicky dle návodu na obalu. Mezitím si na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, česnek a pórek. Osolíme, přidáme rozmarýn a poté na kostičky nakrájené filé. Všechno jemně podusíme a po chvíli přidáme kmín. Nakonec do stejného hrnce (pánve) nasypeme uvařenou rýži, vše důkladně promícháme a můžeme podávat! Já jako milovnice sýru na rizoto nastrouhám trochu eidamu, ale není to nutné. Na ozdobení se dá posypat na jemno nasekaným pórkem, či pažitkou. Dobrou chuť!

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.