Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


JAHODOVO-REBARBOROVÁ PŘESNÍDÁVKA

Autor:
   Hodnocení: 9%      

Suroviny:
300 gramů jahod
200 gramů rebarbory
2 lžíce cukru
1 dcl vody
250 gramů bílého jogurtu

Postup:
Nejprve si očistíme ovoce. Jahody zbavíme stopek, rebarboru oloupeme, pokrájíme na menší kousky a vše vložíme do hrnce. Přidáme vodu s cukrem a pomalu vaříme (cca 10 – 15 min) do změknutí. Následně směs rozmixujeme ponorným mixérem, abychom dosáhli hladké konzistence přesnídávky. Necháme zchladnout a přesuneme do lednice. Nakonec přesnídávku rozdělíme do skleniček, navrch přidáme jogurt (ti, kdo mají mlsné jazýčky, si ho mohou přisladit) a ozdobíme praženými ovesnými vločkami, kousky jahod, rebarbory a snítkou máty. Přesnídávku si nejlépe vychutnáte vychlazenou.

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.