Varen? s D?mou.cz

Domácí pekárny - nový web o domácím pečení chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nové recepty
Nejoblíbenější
Vyhledávání

Vlolit recept

Predkrmy teplé
Predkrmy stud.
Polévky
Moučníky
Sladká jídla
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Saláty
Přílohy
Těstoviny
Luštěniny
Zavařeniny
Marmelády
Nápoje
Vánoce
Dělená strava
Domácí pečivo
Bezlepkové recepty
Ruzné


Hovězí ragú na víně

Autor: Lenka_V
   Hodnocení: 9%      

Suroviny:
800 g hovězího krku
2 ks mrkve
1 petržel
1/4 celeru
2 cibule
150 g slaniny
150 g anglické slaniny
100 g žampionů
1/2 l červeného vína
2 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce brusinkového kompotu
2 lžíce švestkových povidel
1 kostka Masoxu Vitana
sůl
bazalka

Postup:
Mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostky, dáme do hrnce a orestujeme na oleji. Přimícháme na kousky nakrájenou slaninu. Dále přidáme 1 cibuli, protlak a na kostky nakrájené maso.
Vše osmahneme, osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme Masox a podusíme.
Po 30 minutách přilijeme víno a dusíme doměkka. Jakmile je maso měkké, přidáme brusinky, povidla, a krátce povaříme.
Maso vyjmeme a zeleninu rozmixujeme. Na pánvi osmahneme nakrájenou anglickou slaninu, žampiony, druhou cibuli a vmícháme do omáčky. Nakonec přidáme podle chuti bazalku.
Podáváme s bramborovou kaší.


Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.