-->
Varen? s D?mou.cz

Dom�c� pek�rny - nov� web o dom�c�m pe�en� chleba

Varen? s D?mou
Varen? s D?mou.cz

Recepty
Nov� recepty
Nejobl�ben�j��
Vyhled�v�n�

Vlolit recept

Predkrmy tepl�
Predkrmy stud.
Pol�vky
Mou�n�ky
Sladk� j�dla
Masit� j�dla
Bezmas� j�dla
Ryby
Sal�ty
P��lohy
T�stoviny
Lu�t�niny
Zava�eniny
Marmel�dy
N�poje
V�noce
D�len� strava
Dom�c� pe�ivo
Bezlepkov� recepty
Ruzn�


Jablen povidla

Autor: Jiina
   Hodnocen: 37%      

Suroviny:
Oloupan a jdinc zbaven zral jablka.

Postup:
Oloupanmi a jdinc zbavenmi jablky naplnme nejvt pek co doma mme, pikryjeme vkem peke a vlome do trouby pci. Obas zamchme - sta 1x za 1/2 hod. Povidla peeme do poadovan hustoty. Peen je mon peruit a pokraovat druh den. Povidla se zaruen nepipl a nevystikuj. Plnme do sklenic a sterilujeme 20 min. Jsou vborn.
Kdy se pouij jablka nezral,jsou povidla kyselej, ale tak dobr, ped pouitm do buchet nebo kol se pislad.

Nzory tenek

kolle 14.8. 11:32  

Dlm je podobn, ale po oloupn je nakrjm na krajei na hranolky. Jsou dve a stejnomrn hotov a na kolch mal kousky hezky vypadaj.

raketa 23.5. 19:15  

ja to delaam 180 a je to ok

irina mal 17.7. 17:09  

Na kolika stupnch se to pee? Dk.

V nzor:

Jmno:

Nejste pihlen(a). Je lep se nejdve pihlsit.